Skip to content
Kort om Efterfødselstræning
Efterfødselstræning i Valby og København hos Krop360

Efterfødselstræning i valby og københavn hos Krop360. Fysioterapeut og Osteopat studerende Trine Dujardin tilbyder efterfødselstræning til kvinder, der har gener efter fødsel pga. fx bristninger i bækkenbunden, kejsersnit eller at graviditeten bare har været hård ved kroppen.

Vi tilbyder holdtræning med højst 8 deltagere i vores træningsrum, hvor der er plads til at medbringe dit barn.

På klinikken vil der være et ammerum, hvor du kan sidde uforstyrret og amme dit barn. Der vil også være pusleplads.

Trænger du selv eller dit barn til et eftersyn, så tilbyder Trine også 50kr i rabat på første konsultation til både dig og dit barn, hvis du er tilmeldt et hold.

Ønskes et hold for en mødre/fædregruppe med et fast tidspunkt hver uge til barselstræning eller efterfødselstræning i valby, så kontakt Trine Dujardin direkte på trine@krop360.dk og hør hvad der er muligt.

 

“Mor-tid” – styrk din krop efter graviditet og fødsel – Tirsdage kl 9.00-10.00

Holdet er til dig, som har været igennem en graviditet og fødsel. Din krop har måske forandret sig fysisk og dine prioriteringer har forandret sig. På “Mor-tid” holdet er du hjertelig velkommen til at tage dit barn/børn med til træning, i mens du træner og sætter tid af til at få styrket din krop.

Tilmelding her

“Forælder power” – styrk din krop imens du er på barsel (mødre og fædre) Torsdage 11.00-12.00 

Holdet er til dig som er på barsel og ønsker at styrke din krop i fællesskab med andre mødre og fædre på barsel. Træningsniveauet bliver individuelt afstemt, så du skal ikke være bekymret for om du er god eller stærk nok til holdet.

På “Forælder power” holdet er du hjertelig velkommen til at tage dit barn/børn med til træning, i mens du træner og sætter tid af til at få styrket din krop.

Tilmelding her

Graviditets power – Styrk og forbered din krop på fødsel – onsdage 15.00-16.00

Holdet er til dig som er gravid og ønsker at forberede dig fysisk på din forstående fødsel. Træningsniveauet bliver individuelt afstemt, så du skal ikke være bekymret for om du er god eller stærk nok til holdet. Du er hjertelig velkommen, ligegyldig hvor langt du har til termin og hvor træningserfaret du er.

Tilmelding her

Selve træningen

Efterfødselstræning i valby og københavn hos Krop360.

Træningen foregår i vores holdsal. Vi har håndvægte, elastikker og TRX’er og benytter også kropsvægt eller jeres barn til øvelserne. En træning vil typisk være af 55min varighed.

Af praktiske ting at være opmærksom på er følgende:

  • Der trænes i strømpesokker eller bare tæer – der er måtter på gulvet.
  • Vi har ikke omklædning eller badefaciliteter – så kom omklædt.
  • Barnevogne kan stilles rundt om hjørnet fra Valby Langgade ved cykelstativet på Gammel Jernbanevej (Valby Langgade skal der laves cykelsti fra marts – juni 2024, så derfor vil der ikke være mulighed for at stille barnevogn her).